BUDAPEST RÉGIÓ NYÍLT FEDETTPÁLYÁS BAJNOKSÁG

Atlétáink múlt hétvégén a BUDAPEST RÉGIÓ NYÍLT FEDETTPÁLYÁS BAJNOKSÁGON jártak.

Fiatal atlétáink ismét helyt álltak immár a felnőtt korosztályban is, kisebb-nagyobb sikerrel. Ez is egy remek versenyzési lehetőség volt a számukra.

Kőhalmi Aliz, legfiatalabb versenyzőnk (2006) megközelítve a kinti eredményét 26.80 időeredménnyel szép helyen zárt, annak ellenére, hogy 200m síkfutásra nem tudtunk készülni.


Pap Gergőnek
élete első 400m síkfutása 56.80 lett, ami a 37. helyre volt elég. 800m-en pedig elmaradva egy kicsit az egyéni csúcsától, 2:13-al a 32.helyen végzett.

Hack Barnabás
szintén 400m síkfutásban indult, ahol a 40. helyet szerezte meg: 57.33 időeredménnyel. 800m síkfutásban 34. helyet szerezte meg 2:17.04.

Hidy Noémi
sérülés miatt nem tudta befejezni a hármasugró versenyt, ugyanis nem akartunk kockáztatni a korosztályos országos bajnokság előtt. Másnap azonban elindult súlylökésben, ahol döntőbe jutva a 8. helyen végzett, 9,10 eredménnyel, ami számára is egyéni csúcs lett.

Hidy Pál:
három érvénytelen ugrással, sajnos nem tudott döntőbe kerülni, mint a múltkori versenyen, azonban az ugrási kísérletei jó előjel számunkra az országos bajnokság előtt.

Makk Sára
súlylökésben a 9. helyen végzett, ahol új egyéni csúcsot elérve, jobb technikai kivitelezéssel 8.61 eredményt ért el.
Nagy Viktória Szakosztályvezető értékelése:
Gratulálok az eddigi eredményekhez, és remélhetőleg a következő versenyeken is sok egyéni csúcs fog születni.
A következő megmérettetésünk a Serdülő Országos Bajnokság lesz, ahol 16 SFAC-os versenyző fog rajthoz állni, különböző versenyszámokban, amit a gyerekek is izgatottan várnak, hiszen sok versenyző számára ez lesz élete legelső komolyabb versenye.

Gratulálok a tanítványaimnak, és további sikereket kívánok.

A hétvégi verseny előtt az egyesület ajándékkal kedveskedett a versenyző szekcióban sportoló atlétái számára. Egyesületi címeres pulóvereket adtunk át nekik és ezzel kívánunk sok sikert, továbbá sérülés mentes versenyzést kívánunk mindenkinek a 2021-es versenyszezonban.
May be an image of 25 people, people standing and indoor