Véget ért az őszi szezon versenyző korosztályaink számára.

  2020.01.02. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

Összefoglaló.:

U19:
A szezon jó kezdése után sajnos erős vissza esés érkezett a pont vadászatban csapatunknak, amit nem nagyon értettünk. A jelenlegi mezőny szerint a minimum elvárás magunkkal szemben az legalább a középmezőny eleje. Reméljük tavasszal új erővel ez sikerülni is fog.
13 mérkőzésből / 4 győzelem / 2 döntetlen / 7 vereség

U16:
Csapatunk őszi szezonban nyújtott teljesítménye egyenlőre 100%-os, hiszen vereséget még nem szenvedtek. Kocsis Tamás által vezetett gárda eddig vette az akadályokat, reméljük hogy ez a tendencia meg marad a tavaszi szezonra is és akkor díszes érem kerülhet a játékosok nyakába.
10 mérkőzésből / 9 győzelem / 1 döntetlen / 0 vereség

U14:
A fiatal alakulat lelkes és bátor játékával veszi fel a küzdelmeket mérkőzésről mérkőzésre. Számukra a rutin és a minél több pályán töltött idő a fontos most.
Az őszi szezon után a következő állással mennek téli szünetre. Két mérkőzésük halasztásra került a rossz időjárási viszonyok miatt, ezeket 2020-ban fogják lejátszani majd.
6 mérkőzésből / 2 győzelem / 2 döntetlen / 2 vereség

A téli időszakban sem lesz sok pihenő, hiszen az idei évben első ízben U19, U16, U15, U13 korosztályokban megyei Futsal bajnokságba neveztünk és fogunk szerepelni. Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánunk!

Hajrá Sopron, Hajrá SFAC!