Tovább léptünk a Megyei Keglovich Kupában

  2018.04.04. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

Abad – SFAC 0 : 2 ( 0:1 )

Abda: 100 néző, vezette:

A legjobb 8 közé jutásért Abdára szólította a sorsolás a soproni piros – fehéreket. A megye másodosztály győri csoportjának 5. helyén álló abdaiak igyekeztek bravúrt elérni az utóbbi hetekben eredménytelen SFAC ellen. Egyenetlen rossz talajú pálya ezúttal is nehezítette a vendégek játékát. Az első félidőben közepes iramban kevés közvetlen gólveszélyt jelentő akciót láthattak a nézők. A SFAC egy szöglet utáni 9 méterről leadott Kelemen Dávid lövéssel szerzett előnyt. A 40. percben növelhette volna előnyét a vendég csapat. Füzi Soma vezette egy az egyben a hazaiak kapusára a labdát, de 16 méterről leadott lövését a hazaiak hálóőre lábbal bravúrosan hárította.

A második félidő lendületesebben folytatódott, hiszen az Abda nem adta fel. Ez viszont kedvezett a SFAC-nak. Kovács Dominik szélen megfutotta védőjét, a tizenhatoson belül az alapvonal előtt felnézett és pontosan tálalt Füzi elé aki 6 méterről nem hibázott. A soproniak győzelme innentől fogva nem forgott veszélyben, sőt Varga Gergő, Barkovics Károly is ziccert rontott, míg Kovács Dominik kapufát rúgott.

Urbán Flórián: Az utóbbi hetek sikertelensége után a legapróbb sikernek is tudunk örülni.

A legjobb 8 közé jutott csapatok: Ménfőcsanak ESK, Bősárkány, Nyúl SC, Bakonyszentkirály, Győr Bácsa FC, Jánossomorja, Répcementi SE, Soproni FAC