Leült a csapat… hazai pályán esett ki a SFAC a Keglovich Kupából.

  2018.04.29. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

Hiába a Kupa győzelemre kitűzött 750.000 Ft-os prémium, melyből a továbbjutásokkal arányosan már a játékosok meg is kaptak, hiába a hazai pálya, hiába a fogadkozások.
Csapatunk 1-2 félidei eredményt követően látványosan összezuhant a második játékrészben és 2 : 7 arányú vereséget szenvedett a Nyúl SC-től.
A mérkőzést a 3. percében egy kapus potya góllal kezdtük… rossz ómen. A gól a nyúliakat megnyugtatta, így azonnal átvették a hazaiak az irányítást. Tetszetős akciókkal egyre nagyobb fölényt harcolt ki a SFAC. Jöttek a gólhelyzetek, majd Honyák révén megszületett az egyenlítés is. Ezután is a Sopron maradt támadásban, és újabb gólokat szerezhettek volna a mieink. A futball törvényszerűsége azonban ezúttal is igaznak bizonyult. Ennyi helyzet után az ellenfél saját hiba miatt gólt talált. Mindezt a 44. percben… A második félidőről jót írni nem lehet… A nyúli csapat gólgyártását nem az általuk felpörgetett iram, hanem a SFAC játékosainak téves passzai hozták össze…melyek a vendégeknek jelentett gólpasszt. Önmagukat végezték ki a srácok. Bevethető cserék híján teljes lett az összeomlás!
Innen nem lesz egyszerű felállni az Urbán legénységnek!
Szombaton a hazai bajnokin azonban ennek meg kell történnie! Nem adhatja fel senki!