Győzelemmel köszöntötték társai az 50 éves Németh Lórántot!

  2018.04.29. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

SFAC 1900 – Hegyeshalom 3 – 0 (1 – 0)
Sopron, Anger réti pálya, 100 néző Vezette: Krasznai Roland

SFAC 1900: Ribarics – Luisser, Horváth P., Kelemen, Göndöcs, Füzi, Kovács D., Barkovics (Fényes), Récsei (Németh L.), Honyák, Olasz (Gürtet)
Edző: Urbán Flórián

Hegyeshalom: Takács – Gláser, Baranyai, Varga B., Kónya, Csányi, Derdák, Pál G. (Orosz P.), Régely, Tóth F., Gyenge
Mb. edző: Baranyai József

Jelentős SFAC fölényt hozott az első játékrész. A vezető gól a 10. percben született, amikor az előretörő Kelemen Dávid kihasználta a vendégvédők sokadik hibáját s közelről a hálóba lőtt. 1 – 0.
Ezt követően „versenyt rendeztek” Füzi Somáék a helyzetkihagyás művészetéből, amikor százszázalékos ziccerek elpuskázását gyakorolták a félidő hátralévő részében. Ebben a műfajban a hegyeshalmi gárda is jó partnernek bizonyult. Régelyék két kapufájukkal bemutatták, hogy ők sem a gólerősségükről híresek.
Szünet után minden folytatódott úgy, ahogy az első negyvenöt percben befejeződött. Sokáig attól tartottak a nézők, hogy a felbátorodott, s több esetben is a kapunkat veszélyeztető „zöldek” betalálnak. Végül azonban a mieink „megrázták magukat”. Végre jó passzok után Honyák Máté két találatával (79. és 88. percben) megszületett a régóta várt győzelem.
Egyelőre a három pontnak örüljünk, a játék (főleg a védelemé) lesz még jobb is. Ami a legreménykeltőbb, hogy akaratban most nem volt hiány.
Az 50. születésnapját a napokban ünneplő Németh Lorándot is sikerült ezen a verőfényes, szép délutánon méltóképpen felköszönteni.
Isten éltessen Lori, 1994-ben kezdődő sikeres SFAC-pályafutásodhoz szívből gratulálunk, sok boldogságot kívánunk jó erőben, egészségben!

Jók: Ribarics, Göndöcs, Honyák, Kelemen, Horváth P. ill. Régely, Orosz, Baranyai, Gyenge, Derdák

Urbán Flórián: Előbb-utóbb minden sorozat megszakad…

Baranyai József: Egyik oldalon kihasználták a helyzeteket, a másikon nem.

Erdélyi Géza