Győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont

  2018.03.04. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

Soproni FAC 1900 – Jánossomorja 3 – 1 ( 1 – 0)
SVSE műfüves pálya, 100 néző
Vezette: Dombi

SFAC 1900: Kári-Horváth Dominik – Kelemen, Imre Sz., Göndöcs, Horváth P., Jakab P., – Varga G.(Tóth P.), Barkovics, Récsei (Soós Á.), – Honyák (Olasz M.), Füzi S.
Vezetőedző: Urbán Flórián

Jánossomorja: Tüske – Fettik, Menyhárt, Gaál Z., Kantó – Gaál D.(György Jakab Bence), Horváth N.,Soós M., Maidics, – Cseri G.,Takács B.(Horváth R.)
Edző: Varga Róbert
Gólszerzők: Honyák, Göndöcs, Füzi S. ill. Soós M.
Kiállítva: Menyhárt Bence a 75. percben szöveg miatt

A táblázat jelenlegi 4. és 5. helyezettjét remek műfüves pálya várta. A meccs első félidejének első és utolsó 5 – 5 perce Varga Róbert tanítványaié volt, közben viszont Urbán Flórián legényei domináltak. Az első játékrészben 3 kapufát lőttek a hazaiak. A vezető gól a 44. percben született, amikor Imre Szabolcs jobboldali beadását Honyák Máté pörgette a hosszú sarokba. 1 – 0. Szünet után a 47. percben azonnal megduplázta előnyét a SFAC. Ekkor egy kapu elé ívelt beadásra rosszul helyezkedtek a védők, s a fölöttük lehulló labdát Göndöcs közelről a kapuba lőtte. 2 – 0. A hazai találat után nagy offenzívába kezdett Jánossomorja, Cseri bombáját még mentette a felső léc, ám a 70. percben Maidics átadását Soós Márk a kapu közepébe gurította. 2 – 1. Negyed órával a befejezés előtt, a 75 perc eseményei nagyban befolyásolták a rangadó kimenetelét. A védők között kirobbanó Honyákot szabálytalanul szerelték, a büntető azonban kimaradt, mert a sértett játékos (ritka eset) ezúttal sajnos kihagyta. Ebben a percben Menyhárt Bence durván beszólt a játékvezetőnek, s ezért villant a piros lap, mehetett zuhanyozni. A végeredményt a 85 percben Füzi Soma állította be, amikor lefutva a teljes vendégvédelmet biztosan érvényesítette a ziccert. 3 – 1.

Jók: Horváth P., Füzi S., Barkovics ill. Gaál Z., Cseri

Urbán Flórián :A szünet utáni második gólunk sajnos minket zavart meg, ezért szépített az ellenfél. Cseréink sokat hozzátettek a sikerhez.
Varga Róbert: Ennyi gyenge teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni.

Erdélyi Géza