Ezúttal sem volt esélye a SFAC-nak

  2017.11.11. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

SFAC 1900 – Herold Trans- Ménfőcsanak  1 – 6   (0 – 2)

Anger-réti pálya, 200 néző         Vezette: Czinder Imre

SFAC 1900: Giczi – Kelemen, Németh V., Imre Sz., Horváth P. (Füzi S.), Jakab P., Barkovics, Soós Á., Tóth P.(Honyák), Göndöcs (Keszeg), Varga G. Edző: Ágoston Zsolt

Ménfőcsanak: Ficsór – Németh B.(Balogh L.), Visy, Papp R., Orbán G., Püspök, Nagy Sz., Veres, Szekeres (Póczik), Böcskey (PIntér M.) Nagy B. Edző: Mayer János

A második helyen álló győriek már az első percekben tudatosították a tartalékosan felálló hazaiakban, hogy három pontért jöttek. Sorozatos támadásaik már a nyolcadik percben gólt eredményezett. Ekkor Püspök szabadrúgását az ötösön a hazai védők között az üresen álló Nagy Szilárd lőtte a hálóba. 0 – 1.
Ezután kiegyenlítetté vált a játék, de az újabb találatot ismét a csanakiak szerezték meg. Sajnos a pontrúgások mindig zavart okoztak a hátsó alakzatunkban, így a 32.percben Püspök szabadrúgásából Visy fejelt 5 méterről a hálóba. 0 – 2.
A félidő egyetlen SFAC – ziccerét Barkovics hagyta ki a 44. percben.
A második félidőt nagy elánnal kezdte Ágoston Zsolt legénysége. Pályára lépett ugyanis a sérüléssel bajlódó házi gólkirály, Honyák Máté, akinek jelenléte és az összjátékban való részvétele pluszt jelentett a csapatnak. Gólvágónk egy vendég kezezésért megítélt büntetőt az 53. percben biztosan értékesített. 1 – 2.
Itt még reménykedtek a nézők, de sajnos nem sokáig tartott ez a hirtelen nekibuzdulás. Negyedóra elteltével a 67. percben Németh Bencére nem figyeltek Kelemenék, s Ő élt a lehetőséggel. 1 – 3.
Ezt követően a piros-fehérek már nem sok ellenállást tanúsítottak, elkedvetlenedve már csak arra ügyeltek, hogy elkerüljék a súlyos vereséget. Ez sajnos nem sikerült, mert a 75. és a 84. percben Böcskey megszerezte csapata negyedik és ötödik találatát, végül a kegyelemdöfést közvetlenül a lefújás előtt Pintér adta meg az anger-réti együttesnek. 1- 6.
A mérkőzésen bizonyossá vált, hogy a kedvenceinknek van még hová fejlődniük, de ez nem baj, sok tartalék van még a fiúkban.
Ágoston Zsolt: A megyei I. osztály legjobb csapata átgázolt rajtunk…
Mayer János: A mai napon koncentrált, ragyogó futballt bemutatva megérdemelten nyertünk.

Erdélyi Géza