Barkovics Karesz és Jéger Beni góljaival győzött a csapat

  2017.07.20. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

RÉPCELAKI SE – SOPRONI FAC  0 : 2 ( 0:0 )

Szerda este Vas megyei bronzérmes csapat megívására Répcelakra utazott a SFAC együttese.  Ágoston Zsolt tanítványai a felkészülés harmadik hetében, harmadik edzőmérkőzését játszotta. A csapat minden útra kelt játékosa pályára lépett és megmutathatta magát mérkőzés küzdelemben.  Első félidőben így álltunk fel: Giczi – Dumbó, Keli, Németh, Récsei – Barkovics, Csigusz, Keszeg, Varga Geri – Füzi Soma, Honyák Máté Meglehetősen hajtós, küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok, melyben azért a Sopron dominált valamivel jobban. Mindkét csapatnak volt alkalma előnyt szerezni a piros fehéreknek többször is. Szünet után sem változott a játék képe, csak a pályára lépett csapat összetétele.

A második félidőben pályára lépett: Dumbó helyett Németh Lóránt, Keszeg Jani helyett Kocsis Csaba, Csigusz helyett Soós Áron, Varga Gergő helyett Jéger Beni, Füzi Soma helyett Göndöcs Richárd,  Honyák Máté helyett Gürtet Dani. A SFAC első gólját az újonnan igazolt Soós Áron beadásából Barkovics Karcsi fejjel juttatta a hazaiak hálójában, míg a 75 percben esett második találatunkat Németh „jó az öreg a háznál” Lóránt

remek passzából Jéger Beni lőtte 14 méterről a kapu bal alsó sarkába. Szépség díja gól volt mindkét találat. Ágoston Zsolt szerint sok hibával játszottak a fiúk, és véleményével nem is kell vitába szállni, a hazai kékek azonban még többet hibáztak. A helyi nézők egyöntetű véleménye edig paz volt, hogy jó kis csapat ez a soproni SFAC.