Elszalasztott győzelem

  2017.09.24. | Egyéb |  megosztás a Facebookon

Izgalmas mérkőzésen reális eredmény: SFAC 1900 – Lébény  1 – 1  ( 1 – 1)

Anger-réti pálya, 200 néző              Vezette: Tolnai Annamária. Tudósító: Erdélyi Géza

SFAC 1900: Giczi – Németh V., Horváth P (Fejsze), Fényes, Jakab P., Varga G., Barkovics, Tóth F. (Füzi S.), Keszeg (Göndöcs), Honyák, Soós Áron. Edző: Ágoston Zs

Az utolsó pillanatig kiélezett volt a küzdelem, bármelyik csapat megszerezhette volna a három pontot. A kapusok jó formában védtek, mindkettőnek elévülhetetlen érdemei voltak a döntetlen elérésében.

A vendégek agresszívabban, a hazaiak valamivel tompábban játszottak. Részben ennek is tulajdonítható, hogy nem született meg a várt SFAC siker.

Kedvenceink vezető gólja a megszokottól eltérően született. Ezúttal Honyák Máté ugratta ki Keszeg Janit, aki a 6. percben higgadtan lőtt a hálóba, 1 – 0. Változatos mezőnyjátékot követően a 38. percben egyenlített Gulyás Imre legénysége, amikor egy formás támadás végén Menyhárt fejelt kapura, s a labda a jobb kapufáról a hálóba gurult. 1 – 1.

A meccs krónikájához tartozik, hogy a játékvezetőnek, Tolnai Annamáriának csupán apróbb, a mérkőzés eredményét nem befolyásoló tévedései voltak.

Ágoston Zsolt véleménye az összecsapás után: „Úgy érzem, hogy ma nem volt elég átütőerő a csapatban ahhoz, hogy a magunk javára döntsük el a meccset”.